jueves, 7 de julio de 2011

RECEPTA DE PASTÍS DE XOCOLATA

INGREDIENTS

  • 200 gr de xocolata de fer
  • 200 gr de mantega
  • 200 gr d'ametlles triturades
  • 200 gr de sucre en pols
  • 80 gr de farina
  • 5 ous
PREPARACIÓ:
Fon poc a poc la xocolata. Quan la xocolata estigui molt uniformeafegirem la mantega tallada en petits daus i remenarem finsobtenir una barreja homogènia. Bat en un bol per amanides els rovells amb sucre, incorpora la xocolata amb la mantega, afegeixla farina i les ametlles triturades batent fortament per evitar que es formin grumolls. Incorpora acuradament les clares dels ousbatudes a punt de neu. Aboca acuradament la barreja en un motllei introdueix al forn preescalfat a mitjana potència deixant couredurant 35 a 45 minuts i ja està llest.


BON PROFIT :P

No hay comentarios:

Publicar un comentario